Dat is waar wij voor staan. Naast koffie serveren wij ook thee, broodjes, gebak en (alcoholische) dranken. Kom gezellig langs en probeer het zelf!

Wie zijn wij

Over Cocoon Coffee & More

Michael had al heel lang de wens om in Hoogezand een hippe, eigentijdse Espresso Loungebar te starten. Maar dan wel één met de beste koffie die uitsluitend gezet wordt door een echte Barista. Het moest een plek worden waar mensen zich snel thuis zouden voelen. Zo kwamen wij in contact met Jorn en Arnold van Lak of Smak

Zij namen de styling voor hun rekening en daarnaast zouden deze influencers hun shop in shop ook in Cocoon vestigen. Een gouden combinatie die wekelijks voor een nieuwe eigentijdse sfeer zorgt. Cocoon werkt met producten uit de regio. Zo worden onze koffiebonen wekelijks vers gebrand door microbranderij Koffiestation uit Groningen en komt onze thee van Your Daily Tea Cup ook uit Groningen. Dagelijks komt Bakker Meijer zijn vers gebakken Oerbrood en heerlijke taartjes brengen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Check onze menukaart met de heerlijkste hapjes en drankjes

Openingstijden

Maandag: 12:00 – 18.00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 21:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17.00

 • Goede koffie

  Klaargemaakt door een echte barista, wij hebben een brede selectie bonen van de microbranderij Koffiestation uit Groningen. Daarnaast serveren we een grote selectie thee van Your Daily Tea Cup in Groningen.
 • Lekker in het zonnetje

  Zodra het weer het toelaat kunt u bij ons ook genieten van ons terras op het zuiden. Daar kunt u lekker blijven hangen onder het genot van een heerlijk biertje of goed glas wijn. Eventueel aangevuld met heerlijke borrelbites zoals ons Cocoon tapasplankje of een mandje met bitterballen.
 • Loungen in stijl

  Onze loungebar is kleinschalig en erop gericht om te kunnen genieten in een eigentijdse sfeer. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich “thuis” voelt. Daar is de inrichting/styling en de keuze voor het meubilair op aangepast.
 • Losse verkoop

  Onze koffiebonen kunt u ook los kopen om thuis een heerlijk kopje koffie te brouwen. Wilt u anders thuis nagenieten van een thee? Dat kan! Wij verkopen uw favoriet ook los.