Dat is waar wij voor staan. Naast koffie serveren wij ook thee, broodjes, gebak en (alcoholische) dranken. Kom gezellig langs en probeer het zelf!

Wie zijn wij

Over Cocoon Coffee & More

Cocoon Coffee & More biedt in Hoogezand een gelegenheid waar op dit moment nog niet in is voorzien. Een espresso loungebar met een echte barista die van de beste koffiebonen een heerlijke kop koffie voor u kan maken. Daarnaast biedt onze uitgebreide theekaart u veel keus voor een heerlijk potje losse thee. Voor zowel onze koffie als thee is gekozen voor een leverancier uit de regio. Wij halen onze koffie bij de microbranderij Koffiestation uit Groningen en onze thee komt van Your Daily Tea Cup in Groningen. Ook verkopen wij woonitems van Lak of Smak in onze winkel.

Openingstijden

Maandag: 12:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 21:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

 • Goede koffie

  Klaargemaakt door een echte barista, wij hebben een brede selectie bonen van de microbranderij Koffiestation uit Groningen. Daarnaast serveren we een grote selectie thee van Your Daily Tea Cup in Groningen.
 • Hapklaar eten

  Bij ons niet aan tafel met mes en vork lunchen. Onze gerechten zijn dusdanig samengesteld dat u heerlijk onderuit hiervan kunt genieten.
 • Lekker in het zonnetje

  Zodra het weer het toelaat kunt u bij ons ook genieten van ons terras op het zuiden. Daar kunt u lekker blijven hangen onder het genot van een heerlijk biertje of goed glas wijn. Eventueel aangevuld met heerlijke borrelbites zoals ons Cocoon tapasplankje of een mandje met bitterballen.
 • Loungen in stijl

  Onze loungebar is kleinschalig en erop gericht om te kunnen genieten in een eigentijdse sfeer. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich “thuis” voelt. Daar is de inrichting/styling en de keuze voor het meubilair op aangepast.
 • Losse verkoop

  Onze koffiebonen kunt u ook los kopen om thuis een heerlijk kopje koffie te brouwen. Wilt u anders thuis nagenieten van een thee? Dat kan! Wij verkopen uw favoriet ook los.
 • Niet duur, wel goed

  Wij willen door een goede prijs/kwaliteitsverhouding, assortiment en uitstraling een breed publiek aan ons zien te verbinden die regelmatig terugkomt om bij ons te “cocoonen”.